Om mig

meJag kommer ursprungligen ifrån Finspång men är numera bosatt i Helsingborg. Att skapa design som attraherar och gör intryck, det är vad jag brinner för. Redan som liten grabb var jag en fena på att teckna och i skolan var bild ett av mina favoritämnen. Även om pennan och pappret med tiden bytts ut mot en dator är kärleken till att jobba med färg och form fortfarande den samma.

I vuxen ålder har denna kärlek till fina former och snygga färger fått guida mina val i karriären. Därför har jag spenderat mycket tid på att fylla min hjärna med kreativa godsaker och erfarenheter. Förutom självstudier har jag har en universitetsexamen inom design och kommunikation. För närvarande jobbar jag som Production Manager på Mediavision i Malmö. Tidigare har jag  jobbat med grafik och form på bl.a. Staples och flerfaldigt prisbelönta Tailor Store.

Som professionell grafiker och kommunikatör har jag sysslat med utveckling av grafiska profiler, logotyper, typografi, presentationer, hemsidor, banners , annonser, kataloger, broschyrer, flyers, visitkort, brevpapper… you name it!

Med namnet Freestyle vill jag säga att stil och identitet är något fritt, individuellt och unikt. Att streck för streck, pixel för pixel, fånga och lyfta fram detta – det är målet med mitt arbete!

 

Om Freestyle

Freestyle Design Studio har funnits sedan oktober 2008. Du tittar just nu på version 3.